3 store spørgsmål

Anders Egsvang Rasmussen Ressourcer

Har brugt weekenden på at få svaret på en del mails, og fulgt op på noget undervisning. Det er vigtigt for mig at folk føler de får den bedste undervisning ved Egsvang Trading, og at de føler sig som en del af Egsvang Trading. Mit job som underviser er at få DIG til at tjene penge. Derfor er det super vigtigt for mig altid at følge op og høre folks meninger samt at svare på de spørgsmål der evt. skulle dukke op. Og i dette tilfælde har jeg modtaget mange af de samme spørgsmål fra nye folk, som jeg synes kræver et helt blogindlæg for sig selv at få svaret på, så følg med her under.

Missionen med Egsvang Trading er at skabe profitable tradere, swingtradere som daytradere. Vi har allerede skabt de første, men der er plads til mange flere endnu.

Spørgsmål:

1. Hvordan kommer jeg i gang med at handle?
Det spørgsmål har jeg modtaget rigtig mange gange. Det første du skal gøre for at komme i gang med at handle er, at oprette en konto du kan handle fra. I det tilfælde er ETX klart mit bedste bud. Det er dejligt nemt at komme i gang med. Det er helt gratis og med meget lave handelsomkostninger. Er man nye i markedet, så er ETX det absolut bedste sted at starte sin karriere. Du kan oprette dig direkte på dette link: http://www.etxpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1182b_162&aid=

2. Hvad får jeg ud af at modtage undervisning?
At modtage undervisning er et rigtig godt sted at starte sin karriere. Daytrading verdenen kan være meget uoverskuelig at komme i gang med. Så mange nye ting man skal sætte sig ind i, og så mange nye begreber. I vores undervisning kan du være sikker på at få lært alt det vigtigste på meget få timer. Vi giver dig redskaberne til at handle. Vi giver dig evnerne til at lave dine egne analyser både langsigtede og kortsigtede. Og som det aller vigtigste så giver vi dig evnerne til at tage vare på din egen konto. Du får lært alt lige fra risikostyring til handelsstrategier.

3. Hvad vil man møde af største problemer som ny trader?
Som ny trader er der nogle enkelte problemer som ikke kan undgås. Men ved hjælp af vores undervisning sørger vi for at forberede dig til disse situationer, samt forklare dig hvad du vil løbe ind i af problemer og hvordan du kommer over dem igen. Det største problem du vil løbe ind i er de psykologiske udfordringer som trader. Du vil miste tilliden til din egen dømmekraft og du VIL løbe ind i drawdown perioder hvor du vil tabe penge. At tabe penge er uundgåeligt som ny trader. Men ved hjælp af undervisning og sparring vil vi få dig igennem disse perioder på bedste vis.

Jeg håber at ovenstående spørgsmål svarede på lidt af dine spørgsmål. Har du flere spørgsmål til dine muligheder i Egsvang Trading, så skriv endelig til os.

Er du klar til at starte din profitable trading karriere, så skriv til anders.egsvang@gmail.com og så vil jeg fortælle mere om vores produkter, og hvilke programmer der evt. vil passe til din trading stil og mål.

God dag! 
​www.egsvang-trading.dk

Kommentér