Gode bøger(og video mm.) til helt nye i daytrading og trading generelt

 • 4. november 2015 kl. 22:25 #804
  Profil billed af NickyJ(admin)NickyJ(admin)
  Keymaster

  Hej DKDN folket

  Personligt ville jeg klart anbefale stort set alt Lars Tvede har skrevet, for at for indblik i handel, økonomi og branchen som helhed, men også bogen Daytrader(kan findes her: http://goo.gl/lu2N4d) skrevet af Christian Kongsted og Erik Borg, som også er at finde her på siden, er også super god for at få den “feeling” og lysten til at lære mere om dette spændende univers!

  Hvis man er helt ny, er en god ting at tænke over hvad der “tænder en ved tradingen og den finansielle verden” – er det det fundamentale, regnskaberne, nyhederne, udviklingen i brancherne osv – eller er man mere en teknisk interesseret, i de flows graferne laver, den psyke der ligger bag grafernes vandring, hvordan der kan ske øjensynligt helt tilfældige krak på markeder, grundet “massernes panik”?

  Altså er du til Fundamental Analyse eller Teknisk Analyse (man kan sagtens være begge dele) men vi mennesker drives af gnist og turnons, så gå efter det der virkelig fanger dig først, så kan alt det andet bygges på med tiden!

  Lad os få en masse gode bud på hvad de “erfarne” vil anbefale nybegyndere og generelt deres fellow tradere 🙂

  • Dette emne blev ændret 4 år, 10 måneder siden af NickyJ(admin).
  8. november 2015 kl. 3:09 #820
  Jan Jacob Nielsen
  Participant

  Lars Tvedes bøger er super gode, og derudover vil jeg anbefale:

  “Reminiscences of a stock operator” som findes i mange forskellige udgaver på nettet.
  “Pitbull” af og om Marty Schwartz.
  “Warket Wizard” serien af Jack Schwager
  “Trading in the zone” Mark Douglas

  Alle sammen klassikere, men derudover er der selvfølgelig et hav af bøger der går i dybden med forskellige emner som teknisk analyse, chart patterns, candlestick patterns, trend following osv. Jeg har ikke ret mange af mine bøger indenfor rækkevidde men vender tilbage med nogle flere anbefalinger senere.
  Herudover er der selvfølgelig også hele internettet hvor trading er blevet en kæmpe industri, men hvor man kan finde rigtig mange gode kilder hvis man leder lidt. Meget af det der sælges kan fås gratis på nettet – det er bare blevet ompakket og re-branded og koster nu 99$. Jeg vil anbefale alle at gå til Futures.io og Forexfactory.com og se hvad der er af anmeldelser og gratis versioner før de køber noget.
  Jeg skal lige tilføje at jeg ikke tilskynder nogen til at bryde loven om ophavsret .. jeg er selv stor tilhænger af at støtte forfattere som har lagt et stort arbejde i at skrive en bog, men det er også beskæmmende at se software som oprindeligt var freeware blive videresolg af folk der ikke selv har haft nogen andel i den kreative proces.

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.