Om Dansk Daytrading Netværk

Samler danske daytradere..

 

Vi er en social platform, en privat "organisation" drevet af ildsjæle og derfor ikke "backet" af tunge kapitalfonde eller investorer.

Målet med Dansk Daytrading Netværk(herefter DKDN) er at være det sociale samlings punkt for danske daytradere. Vi er ikke en nyhedskilde i os selv, vi frembringer ikke store analyser og tunge nyheds breve - men vi samler det hele ét sted! Hos os er ALLE velkomne og alle kan dele deres indhold, og reklamere for deres sites og produkter*

DKDN.dk er stedet nye og erfarne tradere med interesse i primært daytrading/intraday handler og kortere swingtrades, mv. mødes! Her kan alle snakke og diskutere om ALT inden for;

  • gode handels muligheder
  • indikatorer til teknisk analyse
  • strategier
  • nyheder i markederne der kan have indflydelse
  • automatiserede systemer
  • uddannelse
  • og hvad folk ellers lyster...

Det kan ske i specifikke grupper, forums, chats og på ens helt egen aktivitets strøm(som kendt fra andre sociale platforme), her er event kalender hvor folk kan se hvad der kommer op(også fra andre, samt selv tilføje events. Der er en shop del hvor systemer og andet interessant kan handles, alle kan købe og sælge.

DKDN.dk er en lavet som en forlænget arm af Facebook gruppen Danish Daytraders - dkdn.dk, da Facebook ikke giver helt samme muligheder, som eksempelvis forum, chatrooms, en blog/nyheds side mv.

 

 

Hvorfor skal jeg registrere for at se indholdet?
Det er alene af den årsag at vi ønsker at sitet bruges af seriøse folk der ønsker at bruge 2 min på at registrere sig og ikke bare ønsker at "spamme" netværk som dette. Så i sidste ende er det for brugernes skyld! 🙂

 

Hvad koster det så for at blive medlem?
Det er 100% gratis, der tilbydes ekstra tjenester, men et almindeligt medlemsskab på dkdn.dk er GRATIS!

Partnere(business medlemmer)

Browkers.com
Find en handleplatform gennem vores partner Browkers.com - her finder du 100% uvildig oversigt der viser resultater ud fra dine behov som trader!

Egsvang Trading
Blog, analyser og markeds gennemgange på de forskellige markeder verden rundt. Se mere på www.egsvang-trading.dk

Disclaimer

Trading/handel med finansielle instrumenter indebærer altid en stor risiko og er helt på eget ansvar.
Dansk Daytrading Netværk kan ikke drages til ansvar for eventuelle tab der måtte være i forbindelse med brug af hjemmesiden, og alle råd og anvisninger givet igennem siden, er uden for Dansk Daytrading Netværks ansvars område, vi er blot en "kommunikations kanal".
Der er reklamer og der kan henvises til mæglere og andre eksterne samarbejdspartnere på dkdn.dk, nogle af disse vi en økonomisk aftale med, andre ikke. Derfor kan vi ikke fraskrives at have økonomisk interesse i nogle af disse, men Dansk Daytrading Netværk vil til enhver tid lade brugerne selv bestemme, og der er ikke købe krav for at få adgang til vores basis produkter.

 

 

 

*med en aftale med os.